Ota yhteyttä

TEL: + 86-533-2171222

FAX: + 86-533-2171222

Mob: +8618753366306

Sähköposti: zhangzengwei@cnpowercable.cn

ADD: Ei. Itä 2. Zhangdian District Zibo City Shandong PR Kiina

Etusivu > Uutiset > Sisältö
Keskijänniteverkon virta kaapeli käyttöikä Jul 25, 2017


Keskijänniteverkon virtajohto koskee kaapeli, johon sisältyy kaapeli-core, täyttö kerros ja ulompi tuppi, jossa kaapeli ydin koostuu yhdestä teknisiin tai kolme eristetty ydin, joka koostuu kapellimestari, kapellimestari A suojaus kerros , eristävä kerros, normaali jännite kaapelin eristys suojaus kerros ja metal suojauksen kerros, jossa kapellimestari, suojaus kerros koostuu osittain johtava kapellimestari suojaus kumia; eristävä kerros koostuu medium-paine Halogeenivapaa eteenin propeenin kumi eristys materiaalia; Mainitun eristävä shield kerros koostuu osittain johtava eristys suojaus kumia; mainitun kapellimestari suojaus kerros, kerros eristys ja eristys shield kerros Co-puristetut ja puristettu kapellimestari. Normaali jännite virtakaapeli hyödyllisyysmallin on erinomainen suorituskyky kuten palonestoaine, korroosionkestävyys säteilyn vastus, ikääntyminen vastus ja korkea dielectricity ja on turvallinen ja luotettava kolmannen sukupolven ankara käyttöympäristöä ydinvoimalan ja parantaa kaapelin käyttöikä.

Keskijänniteverkon virtajohto on 35 kV ja virtajohto.

Kaapelit voidaan jakaa keskitason ja alhaisen jännitteen virtajohdot (35 kV ja alle), suurjännite kaapelit (110 KV), suurjännite kaapelit (275-800 kV) ja UHV kaapelit (1000 kV ja edellä)).

Virtajohdot käytetään siirtää ja jakaa sähköenergiaa kaapelit, virtajohtoja yleisesti käytetty kaupunkien underground sähköverkoissa, power plants-johtaa linjat, normaali jännite virtajohto teollisuuden ja kaivosteollisuuden yritysten virtalähde ja koko joen veden toimitus linjat. Voimalinjoja kaapeli osuus kasvaa vähitellen.

Virtajohto on kaapeli tuote käyttää jakelusta lentoratojen power power järjestelmän eri jännite luokkien 1-500 kV: n ja edellä, normaali jännite eksponentti kaapeloida ja eri Eristetyt virtajohdot pääradan.

Keskitason ja alhaisen jännitteen kaapelit (yleensä 35KV ja alle): PVC johtimet ja kaapelit, polyeteeni johtimet ja kaapelit, XLPE johtimet ja kaapelit. Keskijänniteverkon virtajohto käytetään jakelusta virtajohto, power kaapeli, yleisesti käytetty kaupunkien underground sähköverkkoon voimalaitoksen johtaa linjat, normaali jännite virtajohto teollisuuden ja kaivosteollisuuden yritysten virtalähde ja koko joen veden voimajohdon. Voimalinjoja kaapeli osuus kasvaa vähitellen. Virtajohto on kaapeli tuote käyttää jakelusta lentoratojen power päärata sähköjärjestelmän kuten eri jännite 1-500 kV: n ja edellä, ja eri Eristetyt virtajohdot.

Keskijänniteverkon virtajohdot on erilaisia, esimerkiksi PVC johtimet ja kaapelit, polyeteeni kaapeleihin, keskijänniteverkon kaapeli jännite on alle 35kv.